پوشاندن خامه بر روی تمام سطح و یا فقط قسمتی از کیک، و استفاده از شکلات آب شده و میوه هایی نظیر پرتقال، آلبالو، توت فرنگی، شاتوت و … کیکی را که خودتان در منزل تهیه کردید به زیبایی تزیین نمایید. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور و طرز تهیه خامه کیک تولد با خامه صبحانه و پودر خامه و سفیده تخمه مرغ بدون همزن برقی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
شکر سفید : ۳/۴ فنجان
عصاره وانیل : ۱ قاشق چایخوری
نمک : سر قاشق چایخوری
آب : ۱/۳ فنجان
در ظرف مناسب و مقاوم در برابر حرارت سفیده تخم مرغ را مقداری زده تا یکدست شوند. سپس شکر، نمک، آب را به آن اضافه کنید. و آن را بر روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر در دیگر مواد حل شود. حدودا ۳ دقیقه این کار زمان صرف می کند.حال مواد را در کاسه ای بزرگ ریخته و با همزن برقی حدود ۳ دقیقه با دور متوسط مواد را بزنید تا سفت و براق شود و به خوبی فرم بگیرد.سرعت همزن را کمتر کرده و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید. خامه قنادی آماده است و بالافاصله آن را برای تزیین کیک استفاده کنید.