آشنایی با رابطه آلو سیاه و لاغری در طب سنتی و اسلامی
آشنایی با رابطه آلو سیاه و لاغری در طب سنتی و اسلامی در سایت جسارت
آلو سیاه و لاغری , خواص آلو سیاه و لاغری , رابطه آلو سیاه و لاغری , تاثیر آلو سیاه و لاغری , آلو سیاه برای لاغری , خواص آلو سیاه برای لاغری , تاثیر آلو سیاه برای لاغری , آیا آلو سیاه لاغر کننده است
در این مطلب از سایت جسارت به آشنایی با رابطه آلو سیاه و لاغری در طب سنتی و اسلامی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد
آشنایی با رابطه آلو سیاه و لاغری در طب سنتی و اسلامی
میوههای کمی هستند که دارای رنگ و طعمی مانند آلو سیاه باشند. آلو سیاه از دسته آلوها و از خانواده هلو، شلیل و بادام میباشد. همه این میوهها پوستی ضخیم دارند که بدور هسته میباشد و از آن محافظت میکند. آلوسیاه خشک شده را آلو بخارا میگویند.
آلو سیاه و لاغری
آلو خشک هم خوشمزه است و هم پرخاصیت! این میوه ی خشک نه تنها باعث لاغری می شود بلکه با ایجاد سیری طولانی مدت رژیم های لاغری را با سرعت بیشتری پیش می برد.معمولا به افرادی که رژیم می گیرند، گفته می شود که سراغ میوه های خشک شده نروند چون قند زیادی دارند، اما آیا این ادعا درباره آلو (گوجه برقانی) هم صدق می کند؟
آشنایی با رابطه آلو سیاه و لاغری در طب سنتی و اسلامی
خواص آلو سیاه برای لاغری
گنجاندن آلو خشک در برنامه ی غذایی افرادی که قصد لاغری دارند باعث افزایش روند لاغری شده و افراد وزن بیشتری از دست می دهند.
خوردن 2 وعده آلو در طول روز می تواند سبب شود احساس
گرسنگی عقب تر بیفتد و به لاغر شدن کمک می کند. البته اگر قصد دارید خوردن
آلو را شروع کنید، توصیه می شود با تعداد کمی شروع کنید، چون معروف است که
این میوه وضعیت دستگاه گوارش را به هم می ریزد.
آشنایی با رابطه آلو سیاه و لاغری در طب سنتی و اسلامی
یکی از تواناییهای آلو سیاه و آلو بخارا، قابلیت جذب بالای آهن میباشد که محققان یافتهاند که این قابلیت بدلیل وجود ویتامین C موجود در آن میباشد. از فواید ویتامین C، میتوان به سالم ساختن بافتهای بدن و همچنین مقاوم ساختن سیستم ایمنی بدن اشاره نمود. مصرف مقدار کمی ویتامین C، بصورت روزانه در فصل سرما برای جلوگیری از ابتلاء به سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید میباشد و همچنین مورد نیاز افرادی است که بطور مرتب از عفونت گوش رنج میبرند.
خواص آلو سیاه و لاغری
محققان در دانشگاه لیورپول، وزن و اشتهای 100 مرد و زن چاق را زیر نظر گرفتند، با این تفاوت که به نصف آنها به عنوان اسنک، آلو داده شد. از مردها خواستند روزانه حدود 170 گرم (حدود 15 تا) آلو بخورند و از زن ها هم درخواست شد روزانه 140 گرم آلو مصرف کنند. نتیجه نشان داد گروهی که آلو می خوردند، در اواخر تحقیق با سرعت بیشتری وزن کم می کردند و احساس سیری بیشتری داشتند، که احتمالا این احساس سیری به خاطر فیبر زیاد موجود در این میوه است.