دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی
اگر شما هم نام خورش ماست را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی
خورش ماست یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم اصفهان است.
مواد لازم برای تهیه خورش ماست :
مرغ :♦: 1 عدد
یا گوشت :♦: 0/5 کیلو
روغن :♦: 200 گرم
ادویه :♦: به مقدار کافی
فلفل :♦: به مقدار کافی
زرده تخم مرغ :♦: 8 عدد
زعفران :♦: 1 قاشق چایخوری
ماست :♦: 2 لیوان
نمک :♦: به مقدار کافی
این غذا خورش نامیده می شود اما در واقع به عنوان دسر و پیش غذا سرو می شود.
دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی
طرز تهیه خورش ماست :
ماست را روز قبل در کیسه پارچه ای بریزید تا آبش برود .
مرغ یا گوشت را بپزید و سرخ کنید .
آب مرغ یا گوشت را بگذارید غلیظ شود و با زعفران سائیده روی ماست بریزد و
دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی
خورش ماست طعمی شیرینی دارد و بسیار خوشمزه است.
خوب به هم بزنید و فلفل و ادویه و نمک را بیفزایید و گوشت را در آن بچینید .
یک ربع که جوشید ، زرده ها را با چنگال بزنید و در خورش بریزید و سریع هم بزنید که جذب بقیه مواد شود .
شعله را کم کنید و بگذارید با حرارت ملایم 15 دقیقه بپزید .