آموزش تخصصی و کامل خورش فسنجان با مرغ به سبک رستورانی
اگر شما هم نام خورش فسنجان را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش تخصصی و کامل خورش فسنجان با مرغ به سبک رستورانی
مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان :
مرغ :♦: 1 عدد
روغن :♦: 150 گرم
مغز گردو :♦: 750 گرم
پیاز :♦: 3 عدد
رب انار :♦: 350 گرم
گلپر به دلخواه :♦: یک چهارم قاشق مرباخوری
نمک :♦: به میزان لازم
توجه داشته باشید که این مقدار از مواد اولیه برای تهیه خورش برای 8 الی 10 نفر می باشد
آموزش تخصصی و کامل خورش فسنجان با مرغ به سبک رستورانی
طرز تهیه خورش فسنجان:
مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید .
نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید .
در صورت تمایل می توانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد .
این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید .
ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد .
در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و
به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد .
آموزش تخصصی و کامل خورش فسنجان با مرغ به سبک رستورانی
برای اینکه خورش خوش رنگ شود می توان یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.
یادآوری: در صورتی که گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج کرد تا با شعله ملایم کاملاً بپزد و جا بیفتد( کم آب شود).
در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.
در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به آن اضافه می کنند.
روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند.شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید