خواص ترشک,فواید ترشک,ترشک درمانی,خاصیت ترشک,خواص ترشک درمانی,خواص ترشک برای پوست,خواص ترشک برای مو,خواص ترشک برای جوانی,خواص ترشک برای بارداری,خواص خوردن ترشک,فواید ترشک خام,فواید ترشک پخته
به گزارش بی اس ام اس : ترشک گیاهی چندساله است که در کشورهای آمریکای شمالی و اروپا به عمل می آید. به گزارش «هلث مد» برگ این گیاه مصرف غذایی و ریشه و برگ آن نیز خاصیت دارویی دارد.خواص دارویی این گیاه به قرار زیر است:
این گیاه به دلیل داشتن مقدار فراوان آهن برای درمان کم خونی موثر است.
مصرف آن برای رفع اختلالات خونی، آلرژی های بهاری، سل غدد لنفاوی گردن، اختلالات حاد پوستی و نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین C توصیه می شود.
دانه های این گیاه به عنوان مسکنی برای بهبود درد مفاصل استفاده می شود.
جوشانده برگ و دانه های آن به صورت موضعی برای درمان دمل موثر است.
ترشک برای تصفیه خون، دفع زرداب و کارآیی کبد، کلیه و روده ها موثر است.
به عنوان داروی ضدعفونی کننده و منقبض کننده خون به صورت موضعی استفاده می شود.
به هنگام یبوست استفاده می شود.
برای تنظیم طبیعی اسیدمعده به کار می رود.
از آن جا که جذب مواد مغذی را بهبود می بخشد برای تقویت مو، ناخن و کیفیت پوست موثر است.
این گیاه به دلیل داشتن مقدار فراوان اسید اکسولید نباید بی رویه مصرف شود، زیرا باعث آسیب زدن به مثانه و کلیه می شود.
منبع:روزنامه خراسان