برای کم خونی چه باید کرد,برای کم خونی چه کار باید کرد,برای جبران کم خونی چه باید کرد,برای مبارزه با کم خونی چه باید کرد,برای درمان کم خونی چه باید کرد,برای رفع کم خونی چه باید کرد,برای کم خونی شدید چه باید کرد؟,برای بهبود کم خونی چه باید کرد,برای جلوگیری از کم خونی چه باید کرد,برای کم خونی چی باید کرد,برای کم خونی چی بخوریم,برای کم خونی چی بخورم,برای کم خونی شدید چی بخوریم,برای درمان کم خونی چی بخوریم,برای کم خونی چه بخوریم,برای کم خونی چه چیزی بخوریم,برای کم خونی چه باید بخوریم,برای رفع کم خونی چی بخوریم,برای جبران کم خونی چی بخوریم,برای کم خونی چی باید بخوریم,برای کم خونی چه بخوریم,برای کم خونی چه باید کرد,برای کم خونی چی بخوریم,برای کم خونی,برای کم خونی چی خوبه,برای کم خونی چه چیزی خوب است
به گزارش بی اس ام اس : شما جز آن دسته از افراد هستید که دارای کم خونی هستند ، به شما توصیه می کنیم از این سبزی معطر میل کنید.یک متخصص تغذیه گفت: نعناع تازه به دلیل داشتن فولات برای کسانی که فقر آهن دارند، میتواند مفید باشد. مریم مراداف افزود: نعناع مقوی معده، ضد اسپاسم و گرفتگی عضلات، ضد نفخ، تقویت کننده معده و بدن است. نعناع برای هضم و سنگینی معده میتواند مفید باشد و به دلیل داشتن ویتامین B1 ،B2، B3 اشتها آور و سرشار از فولات است.وی گفت: فولات موجود در نعناع برای کسانی که فقر آهن دارند، میتواند مفید باشد. همچنین نعناع دارای پتاسیم است و برای کسانی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، مفید است.مراداف اضافه کرد: نعناع دارای اسانس منتول است که تسکین دهنده است و برای دردهای موضعی مفید و ضدعفونی کننده است. از نعناع اسانس، روغن گرفته میشود.
همچنین اسانس نعناع دارای خواص ضد درد، ضد میکروب، ضد اسپاسم، ضد احتقان بینی و محرک هضم غذا است.وی افزود: نعناع ویتامین A بالایی دارد و در کنار ویتامین C میتواند آنتیاکسیدان قوی در برابر رادیکالهای آزاد باشد. همچنین جویدن نعناع باعث خوشبو شدن دهان میشود.این متخصص تغذیه گفت: نعناع خشک با نعناع تازه تفاوت دارد و اسیدفولیک و ویتامین C ویتامین B1، B2 و B3 در نعناع خشک از دست میرود ولی 100 گرم نعناع خشک نسبت به 100 گرم نعناع تازه حجم بیشتر و سدیم، پتاسیم، گوگرد، منگنز و کلسیم بیشتری دارد.