آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب موهامورا غذای لبنانی خوشمزه

طرز تهیه کباب موهامورا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

  کباب موهامورا , طرز تهیه کباب موهامورا , آموزش آشپزی کباب موهامورا

اگر شما هم نام  کباب موهامورا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب موهامورا غذای لبنانی خوشمزه

کباب موهامورا , طرز تهیه کباب موهامورا , آموزش آشپزی کباب موهامورا

این غذا به همراه شیش کباب و کبه و فلافل و لیدی فینگر و زعتر پیتزا و ماهی آجیل و خورش لوبیا سبز و فارج مشوی از خوشمزه ترین غذاهای لبنانی است

مواد لازم برای کباب موهامورا

سس موهامارا :♦:  نصف فنجان

گوشت گاو یا گوسفند :♦: نیم کیلو گرم

ادویه :♦: یک قاشق چایخوری

دارچین :♦: یک قاشق چایخوری

پیاز :♦: 1 عدد

نمک :♦: به میزان لازم

آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب موهامورا غذای لبنانی خوشمزه

کباب موهامورا , طرز تهیه کباب موهامورا , آموزش آشپزی کباب موهامورا

این کباب دارای سس مخصوص است که این سس را جداگانه باید اموزش ببینید و طعم واقعی این غذا را با سس مخصوص آن تجربه کنید

طرز تهیه کباب موهامورا

به نقل از سایت جسارت برای تهیه کباب موهامورا ابتدا باید پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب موهامورا غذای لبنانی خوشمزه

کباب موهامورا , طرز تهیه کباب موهامورا , آموزش آشپزی کباب موهامورا

سس مخصوص این کباب بسیار خوشمزه است و از موادی مانند فلفل دلمه ای و سیر و گردو و زیره و رب انار و پیاز و … تهیه می شود

سپس یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.

آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب موهامورا غذای لبنانی خوشمزه