آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب موهامورا غذای لبنانی خوشمزه
طرز تهیه کباب موهامورا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام کباب موهامورا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب موهامورا غذای لبنانی خوشمزه
این غذا به همراه شیش کباب و کبه و فلافل و لیدی فینگر و زعتر پیتزا و ماهی آجیل و خورش لوبیا سبز و فارج مشوی از خوشمزه ترین غذاهای لبنانی است
مواد لازم برای کباب موهامورا
سس موهامارا :♦: نصف فنجان
گوشت گاو یا گوسفند :♦: نیم کیلو گرم
ادویه :♦: یک قاشق چایخوری
دارچین :♦: یک قاشق چایخوری
پیاز :♦: 1 عدد
نمک :♦: به میزان لازم
آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب موهامورا غذای لبنانی خوشمزه
این کباب دارای سس مخصوص است که این سس را جداگانه باید اموزش ببینید و طعم واقعی این غذا را با سس مخصوص آن تجربه کنید
طرز تهیه کباب موهامورا
به نقل از سایت جسارت برای تهیه کباب موهامورا ابتدا باید پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب موهامورا غذای لبنانی خوشمزه
سس مخصوص این کباب بسیار خوشمزه است و از موادی مانند فلفل دلمه ای و سیر و گردو و زیره و رب انار و پیاز و … تهیه می شود
سپس یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.